fbpx
Акција!

СОК ОД ЈАБУКЕ 8+1L

4.050 дин. 3.600 дин.

Сок од органских јабука са нашег пољопривредног газдинства.

Опис

Сок од органских јабука са нашег пољопривредног газдинства.

5+1 ЛИТАР ГРАТИС!
Уз купљених 8 литара сока, добијате још 1 литар сока на поклон.

Privacy Preference Center